Home Permanente Make-up Huidverbetering Dermaplaning Wenkbrauwstyling Lash lifting Fine line tattoo's De salon Academy Agenda & Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Wat is een fine line tattoo?

Een fine line tattoo bestaat uit hele dunne fijne lijntjes en is niet overdreven aanwezig. Een fine line tattoo leent zich heel goed voor minimalistische afbeeldingen, geboortebloemen, geluidsgolven, teksten, datums en namen door de zachte uitstraling. Het plaatsen van een fine line tattoo gebeurd met hele dunne naalden waardoor het minder pijnlijk is.

Wat is het verschil tussen een tattoo en permanente make-up?

Een tattoo zit dieper in de huid dan permanente make-up waardoor een tattoo blijvend is in tegenstelling tot permanente make-up. Hier komt ook wel de benaming (semi) permanente make-up vandaan versus permanent in dit geval de tattoo of fine line tattoo. Omdat een fine line tattoo met een dunnere naald geplaatst word is het soms nodig om deze na 5 jaar nog eens bij te laten werken. Bij een tattoo geplaatst met een dikkere naald is dit minder snel nodig.

Hoe kom je voorbereid naar je afspraak?

24 uur voor de behandeling geen alcohol, koffie, drugs, ibuprofen of andere bloedverdunnende middelen. Het gebruik hiervan kan de behandeling en het genezingsproces nadelig beinvloeden.
Zorg dat je voldoende hebt gegeten en gedronken, neem indien nodig ook iets te eten mee.

Ben je zwanger of geef je nog borstvoeding? Helaas kan er dan geen tattoo geplaatst worden. Graag zie ik je op een later moment voor je tattoo.

Antibiotica kuur 10 dagen voor de behandeling? Ook dan plan ik graag een ander moment met je in.

Een ontwerp voor je tattoo kan ter plekke gemaakt worden. Het is dus heel belangrijk om te weten wat je graag wilt zodat ik dit kan maken voor je. Hulp nodig bij het ontwerpen van jouw tattoo? Ook dit is mogelijk.

Hoe verzorg ik mijn tattoo na de afspraak?

De eerste vier weken niet zwemmen, zonnen, in de zonnebank en in de sauna. De eerste week niet overmatig zweten door bijvoorbeeld sporten.

Na de behandeling heb je de mogelijkheid een wasgel en nazorg product aan te schaffen om je tattoo goed te verzorgen.

Wat kost een tattoo?

De startkosten van jouw (fine line) tattoo zijn 75 euro. Duurt jouw tattoo langer dan 30 minuten dan komt er voor elke 15 minuten 25 euro bij. Houdt er rekening mee dat op vingertattoos geen garantie gegeven kan worden. Voor alle locaties zit een bijwerkbehandeling binnen 8-10 weken inbegrepen indien nodig.

Hulp nodig bij het ontwerpen van je tattoo? Neem contact op via email: info@skinessentials.nl of whatsapp: 06-44181381 voor de mogelijkheden. Ontwerp tijd wordt meegerekend in de behandeltijd.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.