Home Permanente Make-up Huidverbetering Microdermabrasie Microneedling Dermaplaning Make-up Browbar De salon Academy Agenda & Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Welkom bij Skin Essentials

“Wat zie jij er stralend uit”
Gun jezelf en je huid enkel de beste behandelingen
Jou zien stralen met een gezonde huid, mooie wenkbrauwen of make-up is mijn passie. Als specialist richt ik mij niet alleen op de buitenkant maar op zoveel meer. Een persoonlijke en professionele aanpak, eerlijk advies, up-to-date kennis van de huid, producten en behandelingen. Het unieke totaalconcept komt al je verwachtingen tegemoet.

Voor de mensen die mij nog niet kennen zou ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Alexandra Pendery en ik ben de trotse eigenaar van Skin Essentials. Skin Essentials is een schoonheidssalon waar vanuit passie voor het beroep gewerkt wordt. Ik ben dan ook in het bezit van een diploma allround cosmetische micro-pigmentatie voor het plaatsen van permanente make-up en een diploma tot schoonheidsspecialiste. Hiernaast bezit ik nog vele andere certificaten en heb ik mij gespecialiseerd in wenkbrauwbehandelingen. In de salon zul je dan ook een aantal van mijn awards tegenkomen. Zo weet je zeker dat je bij Skin Essentials in de juiste handen bent.

Huidverbetering
Wil jij een gezonde en stralende huid? Wil jij af van die grove poriën, storende rimpeltjes, onzuiverheden of vale huid?

Bij Skin Essentials wordt er volgens een totaalconcept gewerkt op het gebied van huidverjonging en huidproblemen. Jouw huidwens wordt bij de kern aangepakt. Dit allemaal doormiddel van een combinatie tussen cosmetica en geneeskunde.

Wil jij er op je best uitzien? Wenkbrauwstyling of een mooie make-up; ook voor deze behandelingen ben je bij Skin Essentials aan het juiste adres.

Permanente make-up
Heb jij iedere ochtend weinig tijd om je wenkbrauwen of eyeliner te tekenen? Dan is permanente make-up de oplossing voor jou!

Met permanente make-up verfraai je de ogen, lippen en wenkbrauwen zodat je er op ieder moment van de dag op je best uitziet.

Kies het beste voor jezelf en laat je permanente make-up plaatsen door een gediplomeerd cosmetische micro-pigmentatie specialist welke werkt met de meest kwalitatieve producten en apparatuur op de markt. Skin Essentials is een volwaardige permanente make-up salon en werkt dan ook enkel met producten en apparatuur van hoogwaardige kwaliteit.

Skin Essentials geeft jou een stralend gevoel!

Wil je meer weten over een van de behandelingen? Neem gerust contact met mij op. Ik laat je graag zien en voelen wat onze producten voor jou kunnen betekenen.

Liefs,
Alexandra

Awards

Alexandra is meervoudig prijswinnaar. Hieronder zie je al haar awards.

De salon

Welkom in mijn schoonheidssalon. Hier vindt je een sfeerimpressie.

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.