Home Permanente Make-up Huidverbetering Microdermabrasie Microneedling Dermaplaning Make-up Browbar De salon Academy Agenda & Prijslijst Webshop
Skin Essentials

Natural Brow Treatment, de perfect gestylde wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk.

Geniet in de salon van een brow treatment waarbij de wenkbrauwen gereinigd en gescrubd worden. De wenkbrauwen worden met zorgvuldigheid uitgemeten, gewaxt, geknipt en ge√ępileerd waarna ze gestyled worden.

Tinted Brow Treatment om de haarkleur van de wenkbrauwen te accentueren.

Naast het reinigen, scrubben, uitmeten, waxen, epileren, knippen en stylen van de wenkbrauwen worden deze ook geverfd. De kleur wordt gekozen aan de hand van jouw wensen en haarkleur. Deze wenkbrauwverf hecht zich vier tot vijf weken aan de wenkbrauwharen.

Hybrid Brow Treatment voor vollere wenkbrauwen en een geaccentueerde haarkleur.

Tijdens de Hybrid Brow Treatment worden de wenkbrauwen gereinigd, gescrubd, uitgemeten, ge√ępileerd, gewaxt, geknipt en gestyld. Hiernaast worden deze ook geverfd. De kleur wordt gekozen aan de hand van jouw wensen, huidteint en haarkleur. In de salon wordt er gewerkt met een wenkbrauwverf die zich niet enkel aan de wenkbrauwharen hecht maar ook aan de huid, dit geeft het mooiste resultaat. De verft hecht zich tot zes weken aan de wenkbrauwharen en tot ongeveer 7 dagen aan de huid.

Hybride wenkbrauwverf is een nieuwe innovatieve verf op de markt en is de vervanger van henna. Deze verf brengt vele voordelen met zich mee, deze blijft bijvoorbeeld langer in de haren aanwezig dan henna en bevat geen ppd.

Wenkbrauwproducten

In de salon wordt er gewerkt met de producten van B'KATE en Reviderm.
De B'KATE en Reviderm collectie is ontworpen om het beste uit je wenkbrauwen te halen. Met de B'KATE en Reviderm producten willen we de schoonheid van de wenkbrauwen accentueren.
B'KATE en Reviderm gebruiken de beste kwaliteit producten met een moderne en toch sfeervolle uitstraling.

Wil jij meer weten over de producten van B'KATE of Reviderm? Vraag ernaar in de salon en ik geef je graag advies.

Resultaat foto's

Adres


Van Vollenhovenstraat 15

4561JJ, Hulst

Openingstijden


Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: geopend op afspraak
Donderdag: geopend op afspraak
Vrijdag: geopend op afspraak
Zaterdag: geopend op afspraak
Zondag: gesloten

Contact


Tel: +31 (0)644181381 (enkel whatsapp)
Email: info@skinessentials.nl.